Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Vestfold offentlige innkjøpssamarbeid (VOIS) har fått ny nettstedsløsning

Vestfold offentlige innkjøpssamarbeid (VOIS) har fått ny nettstedsløsning

VOIS har fra 8.5.2012 fått ny nettstedsløsning. Løsningen har mye av den samme informasjonen som tidligere, men også noen nye funksjoner sammenlignet med gammel løsning.

Rammeavtalene til VOIS er fortsatt en del av nettstedet. Nytt fra forrige løsning er at brukerne må logge på "Min side" for å få tilgang til innkjøpsveiledere og priser/betingelser. Du får fortsatt kun tilgang til dokumentene for de avtalene du deltar på.

Nytt fra tidligere løsning er at VOIS har laget sin egen kursportefølje. Det er nå mulig å melde sin interesse for de forskjellige kursene. Når interessen for kursene er tilstrekkelig, vil det gå ut en nyhet der det fremkommer at kurset nå er åpnet for formell påmelding. Personer som har meldt sin interesse for kurset som skal arrangeres, vil motta en egen e-post med link til påmeldingsskjema. Her finner du en oversikt over kursene som tilbys fra VOIS.

Kunngjøringsbasen til VOIS er lagt ned. I stedet er det opprettet en egen side som henter alle kunngjøringene medlemmene i VOIS har lagt ut på DOFFIN. Denne løsningen gir ikke tilgang til dokumentene. De må fortsatt lastes ned direkte fra DOFFIN. Kjøp under kr 500 000 eks mva som tidligere var kunngjort på VOIS hjemmeside, må heretter gjennomføres ved direkte tilbudsinnhenting i henhold til medlemmenes egne regler.